Respawnables

Respawnables 2.7.0

Kleurrijke gratis shooter bomvol wapens en upgrades

VOOR

  • Mooie beelden
  • Veel wapens
  • Meer dan 100 missies
  • Prima besturing

TEGEN

  • Beperkt aantal online modi

Uitmuntend
8

Respawnables is een shooter die je offline speelt of online tegen vrienden (en vijanden). Het gratis spel combineert grappige beelden met razendsnelle actie en is geschikt voor jong en oud. De doelstelling in Respawnables is eenvoudig: schiet op iedereen die je ziet! Word je zelf afgeknald, dan 'respawn', ofwel verschijn je, opnieuw in de arena.

Bij het zien van Respawnables maak je misschien snel de vergelijking met Team Fortress 2, de gratis shooter voor pc en Mac. Dit gaat echter niet helemaal op, want Respawnables is helemaal gericht op schieten, zonder de klassen die je bij Team Fortress 2 ziet. De beelden zijn wél net zo bont en de game play draait helemaal om dolle schietpret met een grote groep mensen. Hoewel Respawnables een singleplayermodus heeft (met meer dan 100 missies) is de multiplayermodus veruit het leukste.

Voordat je online gaat, is het handig om je personage te trainen met de beschikbare missies. Zo verdien je geld en ervaring, waarmee je nieuwe kaarten, wapens en kleding vrijspeelt. De twee beschikbare modi voor online spellen zijn Free For All (ieder voor zich) en Team VS, waarbij je in twee teams speelt en wordt gedropt in één ervan. Het basisprincipe in de modi is gelijk: probeer zoveel mogelijk andere spelers van de kaart te knallen. Die kaarten, ofwel de levels, zien er trouwens prachtig en gedetailleerd uit.

Respawnables is een uitstekende online shooter, die door de komische insteek geschikt is voor spelers van alle leeftijden. De immense hoeveelheid wapens en talloze missies staan garant voor flink wat uurtjes doldwaze schietpret, al is de singleplayermodus ietwat saai. Deze is echter bedoeld om je klaar te stomen voor je eerste online match en we waarschuwen alvast: online spelletjes in Respawnables zijn tergend verslavend!

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
Respawnables

Download

Respawnables 2.7.0

Beoordelingen about Respawnables